Do stworzenia tych dań wykorzystaliśmy prawie wszystkie techniki kulinarne, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Lubisz dania z grilla? Są. Masz słabość do kanapek? Mamy i kanapki. Zupy? Też. Sosy? Też. A może sushi lub tatar z surowej ryby? Także są. O smażonych, pieczonych, duszonych rybach nie ma co wspominać, bo też są w środku. Inaczej mówiąc - jest w czym wybierać.
Smacznej lektury!
Co znajdziesz w środku?
Rozdział 1 – WODNY ŚWIAT
Od razu przechodzimy do sedna: jak rozpoznać dobrą rybę, jak kupić świeżą, jak ją sprawić i doprawić oraz jak ją jeść, pilnując reguł savoir-vivre. A dodatkowo: w której rybie znajdziesz najwięcej białka, a w której najwięcej kwasów Omega 3. Przewodnik po odżywczych i kulinarnych właściwościach ryb.
Rozdział 2 – ZDROWIE NA TWOIM TALERZU
W kuchni sprawa jest prosta: jakość produktów decyduje o jakości dania. No i trochę techniki też się przydaje. W tym rozdziale znajdziesz wszystkie techniki i sposoby – od patelni, przez piekarnik do grilla; od kanapek, przez sushi do zup – nic, tylko gotować.
Rozdział 3 – 15 MINUT I GOTOWE
Gotowanie to nie jest bieg na 100 metrów, ale czasem chce się zjeść coś na szybko, prawda? No to jest na szybko, a w bonusie podział na dania, z którymi zbudujesz mięśnie i dania, które ułatwią Ci zrzucenie wagi.
Rozdział 4 – KUCHNIA SZEFA
Zazdrościsz czasem szefom kuchni umiejętności i talentu? Słusznie, bo to dar jest, co nie znaczy, że jesteś go pozbawiony. Z tymi przepisami, w 4 krokach, pokażesz, na co Cię stać. I wyjdzie taniej niż w knajpie.
Komentarze
~Riczi, 2019-10-07 19:52:11
Potwierdzenie zgłoszenia naruszenia regulaminu
Czy zgłoszony wpis zawiera treści niezgodne z regulaminem?