Bylem z dziewczyna 3 lata mieszkamy w Uk mamy wspólny dom wspólną prace wszystko wspólne planowalismy sie pobrać w sumie to ja chcialem zrobic jej niespodzianke w grudniu i sie jej oswiadczyc ale od pewnego czasu nasz zwiazek popadl w monotonie praca dom itd
Kilka dni temu ze mna zerwala mowiac ze juz do mnie nic nie czuje ja, ją bardzo kocham i nie moge uwierzyć że przez 3 lata nic w niej nie zostało poznala innego faceta nie polaka z ktorym teraz chce byc podczas naszego rozstania. Powiedziala mi ze chce byc sama a ja wiem ze juz jest z nim.
Ona ma 21 lat on 32 i jest paskudny i nie tylko ja tak twierdze cala rodzina sie na wscieka co ona robi itd... ale ona dalej swoje ja powiedzialem jej ze jej wszystko wybaczam i chce ja odzyskac tylko nie wiem jak to zrobic wiem ze musimy sobie dac czas i tu wchodzi w role ten 2 koles bo on ja zauroczyl prawiac jej komplementy o ktorych ja zapomnialem, problem jest jeszcze w tym ze nadal mieszkamy razem ja ja bardzo kocham ona o tym wie i chce za wszelka cene ja odzyskac jest ktos w stanie mi pomóc?
Prosze was bardzo o pomoc co mam zrobic dalej zeby naprawic to co zrypalem
Użytkownik ToY SolideR edytował ten post 25 sierpień 2010 - 21:31