Polityka prywatności - poznaj szczegóły » [ X ]
PODZIEL SIĘ



OCEŃ
3.3

Kiełbasa: jak wybrać najlepszą?

Kręcimy nosem w poszukiwaniu tej najpyszniejszej kiełbasy na grilla i nie tylko.

kiełbasy fot. Shutterstock
1. Smak

Oto, czego chcemy. Nie żaden marketowy rezultat pracy szalonych chemików, pakowany po 12 sztuk. Również w przypadku poczciwej kiełbasy sprawdza się zasada: w prostocie siła. Zerknij na nasze propozycje i już teraz zaplanuj cheat day bogów.

1. Biała

Bawarska duma, bratwurst – gość honorowy każdego szanującego się grilla. Bogate źródło choliny oraz hormonu dobrego samopoczucia – SAM.

2. Chorizo

Coraz popularniejsze u nas. I bardzo dobrze. Kiełbasa z dodatkiem papryki, również pikantnej, to smakowa petarda i mnóstwo korzystnych antyoksydantów oraz witamin.

3. Dziczyzna

Uwaga, budujący masę. Dzika kiełbasa ma najwięcej kreatyny, białka i żelaza spośród wszystkich. Jest też zupełnie inna w smaku. Wydobędziesz cały, długo ją gotując.

4. Salami

Pyszna, czerwona klasyka. Żądny nowych doznań smakowych? Rozejrzyj się za włoską kiełbaską nduja o smarownej konsystencji i pikantnym smaku.

1 2 3
STRONA 1 z 3

Komentarze

 
 

Wypełnij to pole:

ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij